Mieren aquarium

    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Mieren aquarium  

  

Deze mierenstad weet jong en oud te fascineren! Niet alleen door de bezigheden van de mieren maar eveneens door de unieke uitvoering.
Hou alle kieren in huis in de gaten want je hebt vanaf nu mieren nodig!!! Ant maze bestaat uit een container met doorzichtige gel waarin mieren hun nesten met kamers bouwen deze gel dient tevens als voeding en vocht. Net een mieren-aquarium.

Antmaze is gebaseerd op de technAntmazeologie, die door de NASA werd gebruikt bij het bestuderen van leven in een gewichtloze omgeving en is speciaal ontwikkeld als een leefomgeving, een habitat, voor mieren in de ruimte. Zie en bestudeer het gedrag van de mieren in deze unieke, self-supporting container. De doorzichtige gel in het speelgoed stelt de mieren niet alleen in staat om hierin hun nesten met kamers te bouwen, maar dient hun tevens als voeding en vocht. Je hoeft ze alleen maar in de containerbak te zetten om ze te kunnen observeren en bestuderen.

Mieren observeren boeit kinderen en wedden dat u er ook niet zomaar voorbij kan lopen?

Tip: De gemiddelde levensduur van de werkmieren in je mierenstad is 90 tot 120 dagen. En geen nood de mieren brengen een 'sterfgeval' uit zichelf naar boven in de Antmaze. Je kan de gel ook telkens opnieuw gebruiken. Normaal zit er lucht genoeg in maar als u de bokaal elke week even opent voor verse lucht zullen de mieren dit zeker appreciëren.

Om je mieren studie wat makkelijker te maken is er een vergrootglas bij de Antmaze inbegrepen.

De mieren leveren wij er niet bij deze kun je kopen in de betere dierenwinkel. Of je vindt ze natuurlijk buiten in je eigen tuin.

Afmetingen: 15,2x14x2,55 cm (LxBxH)

Antworks inzoomen