Funflystick

    Levertijd:1-2 werkdagen
  • Beschrijving
  • Meer

Magische tover staf   

Fun Fly Stick: Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen verbaasd zijn door de Fun Fly Stick.

De statische stick laat op een verbazingwekkende manier verschillende vormen van dun plastic door de lucht vliegen.

Voel jezelf een echte tovenaar met de Fun Fly Stick. Als je de knop op de stok indrukt ontstaat er een statische lading.

Hierdoor kun je de vorm omhoog laten stijgen en boven de statische stick laten zweven.

Laat de knop los en de vorm gaat naar beneden, druk hem weer in en de vorm gaat omhoog.

Het geheim is dat in de Fun Fly Stick een slimme miniatuur 'Van de Graaff'-generator verborgen zit. In tegenstelling tot de soorten 'Van De Graff'-generatoren die je in wetenschapsmusea vindt, beschikt de Fun Fly Stick niet over een elektrische schok-type ontladingen en geen vonken, het is dus een veilig speelgoed!

Speciale folie vliegende vormen zoals vlinders, bloemen, bollen zijn inbegrepen en deze kunnen zwevend door de lucht worden geleid door de magie van de Fun Fly Stick.

Iedereen die een wizard wilt zijn met een echte werkende toverstaf zal van de Fun Fly Stick genieten. Er zijn ook een enorme verscheidenheid aan experimenten en elektrische effecten die hiermee kunnen worden aangetoond, dus leerkrachten zullen het ook op prijs stellen!

Met een beetje oefening is het mogelijk verbazingwekkende trucs uit te voeren. Er zijn geen verborgen kabels of draden en het echte geheim is de wetenschap van de positieve en negatieve lading.

Het is echt, dingen kunnen vliegen!
Je kan hiermee ook luchtbellen in de lucht houden en sturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

!