Powerball Techno

    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Een powerball met een digitale display.  

De PowerBall Techno is typisch zo'n hoogstandje waarmee de fabrikant van de NSD PowerBall zich onderscheidt van andere leveranciers.

De Techno is uitgerust met een minuscule computer, die een rij leds in de rotor aanstuurt.

De 7 leds (6 rode en 1 witte) vormen met ongelooflijke precisie een heuse beeldkrant! Naast prachtige visuele effecten toont de beeldkrant ook de gerealiseerde snelheden.
verkrijgbare Digitale Counter te plaatsen

Voor de registratie van de omwentelingen beschikt de PowerBall Techno over een ingebouwde Counter. Daarom is het niet nodig (en niet mogelijk) een als accessoire

De basiswerking van de PowerBall Techno is identiek aan de andere Powerballs. Bij de Techno wordt de behaalde snelheid echter geprojecteerd op de rotor en dit door de natuurlijke opwekking van elektriciteit in de rotor.
Bedieningswijze:

  • Start de Techno in de richting van de pijl op de rotor volgens de aangegeven methode.
  • Versnel de Gyro tot ten minste één ring van licht verschijnt (bij 6.000 RPM). Ontspan nu zorgvuldig uw handpalm en wacht tot de titels of het getal verschijnen. Er zijn twee ingebouwde functies:

A. De inhoud van de titels is vast en wordt slechts twee keer getoond wanneer de snelheid lager is dan 8.000 RPM. Wanneer de snelheid hoger is dan 6.000 RPM, wordt (behalve in het bovenstaande geval) het hoogste toerental aangegeven. Steeds wanneer een nieuw record wordt gevestigd, licht de LED op. Wanneer de snelheid daalt tot 2.500 RPM of lager, wordt het record niet langer afgebeeld.

B. Wanneer de snelheid hoger is dan 6.000 RPM, wordt het aantal omwentelingen binnen dertig seconden geteld. Als de snelheid binnen 30 seconden daalt onder de 6.000 RPM, begint de tijdtelling opnieuw.

Bij een PowerBall Techno is het polsbandje inbegrepen en kan je geen speedmeter monteren !

powerball techno

 

!